Heijmans rechtzaal 8 juni 2020)

Heijmans eiste 50.000 euro van Weert

Voordat hij een kort geding tegen de gemeente Weert aanspande, eiste de opgestapte burgemeester Jos Heijmans een schadevergoeding van 50.000 euro van de gemeente. Ook wilde hij tot 1 januari 2021 aanblijven als burgemeester, ongeacht de uitkomst van het onderzoek naar zijn integriteit.

Venlo gaat megaclaim neerleggen bij het Rijk

De gemeente Venlo gaat een miljoenenclaim indienen bij het Rijk voor de opgelopen tekorten binnen het sociale domein.

Verstappen eist tonnen van online supermarkt

Het management van Max Verstappen eist 350.000 euro van Picnic. Dit omdat de online supermarkt en bezorgdienst een reclamefilmpje met een Verstappen lookalike heeft gemaakt.

Jo Palmen
Raadslid Jo Palmen eist miljoen van gemeente Brunssum

Het Brunssumse raadslid Jo Palmen eist naar verluidt een vergoeding van meer dan een miljoen euro van de gemeente.

Schadeclaim tegen ex-voorzitter voetbalclub wegens smaad

Tegen oud-voorzitter Wiel Michiels van SV Venray is een schadevergoeding van 45.000 euro geëist wegens smaad.

Schikking in geschil Geusseltbad

De gemeente Maastricht en aannemer Van Wijnen zijn tot een vergelijk gekomen over wederzijdse schadeclaims rond het Geusseltbad.

Geert Wilders
Geert Wilders: schadeclaim te gek voor woorden

PVV-leider Geert Wilders vindt het 'te gek voor woorden' dat mensen een schade-vergoeding willen, omdat ze zich benadeeld voelen door zijn omstreden Marokkanen-uitspraak in maart 2014.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten