Overslaan en naar de inhoud gaan

Schade schuurbrand Milsbeek blijft binnen de perken

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 6:27

Bij een schuurbrand in Milsbeek heeft de brandweer kunnen voorkomen dat de vlammen oversloegen naar de woning.

Niemand raakte gewond, al werden de bewoners van het huis aan de Oudedijk wel door ambulancepersoneel gecontroleerd. Ook kregen de kinderen een traumabeertje van de politie, om van de ergste schrik te bekomen.

De brand ontstond even na middernacht door nog onbekende oorzaak. Tijdens het blussen haalde de brandweer nog grote blokken hout uit de opslag, om te voorkomen dat ook die nog vlam zouden vatten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen