Ongeluk Echt Patersweg

Limburgers betalen de hoogste autopremies

Limburgers betalen gemiddeld 12 procent meer dan de rest van Nederland aan premies voor autoverzekeringen.

Wateroverlast 17 jun 2020
Wateroverlast en schade door overtrekkend onweer

Het onweer dat woensdagavond over Limburg trok, leidde op verschillende plekken tot problemen.

Extreme droogte natuur
Droogte houdt aan, neerslagtekort loopt verder op

Ondanks de neerslag van de afgelopen week, blijft het onverminderd droog ook in Limburg. Vooral in de Peel, de Maasduinen en het Plateau van Margraten is er een groot neerslagtekort.

vernielingen
Meerdere auto's vernield in Maastricht

Verschillende auto's zijn in de nacht van dinsdag op woensdag beschadigd in Maastricht.

Brand zwartgeblakerd Nationaal Park De Meinweg Herkenbosch (24 apr 2020)
Bioloog: 'Schade natuur Meinweg lijkt mee te vallen'

De schade aan de natuur in Nationaal Park De Meinweg lijkt mee te vallen. Dat constateert bioloog Ton Lenders na een eerste, snelle inspectie van het gebied.

Sport
Ook sportwereld keihard geraakt door coronavirus

De schade in de sportwereld van deze coronacrisis? Volgens sportmarketeer Bob van Oosterhout gaat dat in totaal om één tot anderhalf miljard euro.

dakdekker 2
Dakdekkers waarschuwen: check je dak vóór storm Dennis

Dakdekkers in Limburg hebben het druk na de storm van afgelopen zondag. En een nieuwe storm genaamd Dennis staat alweer voor de deur.

Auto rijdt tegen andere auto op en gaat er vandoor Kerkrade  ( 15 nov 2019)
Video: vrouw rijdt tegen geparkeerde auto en gaat er vandoor

Een automobiliste is dinsdagavond op een parkeerplaats in Kerkrade er vandoor gegaan nadat ze voor duizenden euro's aan schade veroorzaakte aan een geparkeerde auto.

Grote schade na botsing tegen geparkeerde auto's

Een auto waarvan de bestuurster de macht over het stuur verloor, is in de nacht van zondag op maandag tegen twee geparkeerde auto's gebotst. Dit zorgde voor grote schade.

Plofkraak dreunt na bij museum: 'Het was een bom'

De plofkraak bij de ABN Amro-bank in Venlo dreunt een dag later nog goed na. "Je kunt je afvragen of je nog wel een pinautomaat wil in de buurt", zegt Paulo Martina.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten