Overslaan en naar de inhoud gaan

Schaatser meldt zich na zoekactie in water Hegelsom

Geplaatst opdinsdag 16 februari 2021 - 10:46

De schaatser naar wie maandagmiddag in het water bij Hegelsom is gezocht, heeft zich bij de politie gemeld. Vanwege een onbeheerd achtergelaten fiets sloegen de hulpdiensten groot alarm.

Er werd echter geen aanwijzing gevonden dat er iemand door het ijs was gezakt aan de Sint Jorisweg.

Fiets opgehaald
Een woordvoerder laat weten dat de eigenaar van de fiets zondag op die plek heeft geschaatst. De politie kan niet zeggen waarom deze persoon zijn fiets heeft achtergelaten. Het rijwiel is maandagavond opgehaald.

Lees ook: Zoektocht naar schaatser in water in Hegelsom gestaakt

Zoektocht
Een medewerker van Waterschap Limburg zag maandag schaatsers op het ijs in Hegelsom. Later op de middag merkte hij op dat er een fiets onbeheerd was achtergebleven. Vervolgens startten de hulpdiensten een zoektocht. Ook werd er een Burgernetmelding verstuurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen