Overslaan en naar de inhoud gaan

Schaatser meldt zich na zoekactie in water Hegelsom

Geplaatst opdinsdag 16 februari 2021 - 10:46

De schaatser naar wie maandagmiddag in het water bij Hegelsom is gezocht, heeft zich bij de politie gemeld. Vanwege een onbeheerd achtergelaten fiets sloegen de hulpdiensten groot alarm.

Er werd echter geen aanwijzing gevonden dat er iemand door het ijs was gezakt aan de Sint Jorisweg.

Fiets opgehaald
Een woordvoerder laat weten dat de eigenaar van de fiets zondag op die plek heeft geschaatst. De politie kan niet zeggen waarom deze persoon zijn fiets heeft achtergelaten. Het rijwiel is maandagavond opgehaald.

Lees ook: Zoektocht naar schaatser in water in Hegelsom gestaakt

Zoektocht
Een medewerker van Waterschap Limburg zag maandag schaatsers op het ijs in Hegelsom. Later op de middag merkte hij op dat er een fiets onbeheerd was achtergebleven. Vervolgens startten de hulpdiensten een zoektocht. Ook werd er een Burgernetmelding verstuurd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen