wielerbaan Glanerbrook

Overkapping voor wieler- en schaatsbaan Geleen

De schaats- en wielerbaan in sportpark Glanerbrook in Geleen krijgt de komende jaren een overkapping.

Guido Maat
Schaatser Guido Maat tevreden over debuut op Weissensee

Schaatser Guido Maat wil de komende dagen op de Weissensee in Oostenrijk vier wedstrijden rijden met een lengte van rond de 500 kilometer.

Met 20 graden ijsbaan op: uurrecord schaatsen neergezet

Op de 400 meter buitenijsbaan van Laco Glanerbrook is woensdagmiddag een uurrecord schaatsen op de afstand van 32,678 kilometer gereden. Dat komt neer op iets minder dan 86 ronden.

Opnieuw goud voor Coopmans op WK schaatsen

De mannenploeg van de bondscoach Jan Coopmans heeft in Inzell de wereldtitel op de achtervolging weten te prolongeren.

Eerste schaatssuccessen voor bondscoach Jan Coopmans

Jan Coopmans heeft zijn eerste successen als bondscoach van de langeafstandsschaatsers binnen. De in Baarlo woonachtige Coopmans is sinds december aan de KNSB verbonden.

Bijna ijsvrij: tips voor veilig schaatsen

Van een Elfstedentocht is nog lang geen sprake, maar door de aanhoudende vorst gaat menig natuurijsliefhebber alvast op zoek naar zijn schaatsen.

Vallen en opstaan, maar vooral ijspret in Limburgse natuur

Schaatsliefhebbers in Limburg konden hun geluk niet op: door de aanhoudende vorst werd er op verschillende plekken in Limburg flink geschaatst.

IJsmeester De Banen: 'Het moet harder gaan vriezen'

Volgens de ijsmeester van De Banen bij Nederweert wordt het deze week 'kantje boord'. Een enkeling zou misschien kunnen schaatsen, maar het ijs is te dun voor grote groepen.

Baarlonaar Coopmans nieuwe bondscoach schaatsers

De Koninklijke Nederlandse Schaatsbond (KNSB) heeft Jan Coopmans aangesteld als nieuwe bondscoach van de langebaanschaatsers.

Limburgse expert onthult dopinggeheim schaatssters

De Maastrichtse dopingexpert Douwe de Boer onthult vrijdagavond in het NPO-programma Andere Tijden Sport dat de verdwenen koffer met urinestalen van topschaatssters Yvonne van Gennip en Ria Visser in 1985 in de rivier de Waal gegooid zijn.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten