Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Scareclowns' Toverland krijgen begeleiding

Geplaatst opwoensdag 25 oktober 2017 - 20:59

Attractiepark Toverland zet extra begeleiders in om de enge clowns in het park hun werk te kunnen laten doen.

De zogenaamde 'scareclowns' jagen de bezoekers de stuipen op het lijf, waardoor mensen als schrikreactie rake klappen zouden kunnen uitdelen.

Kopstoot
I
n een interview met website Vice laat een horrorclown van het pretpark weten dat hij weleens een kopstoot van een bezoeker heeft gekregen nadat hij haar liet schrikken. Ook zijn collega's zijn regelmatig de klos, terwijl zij gewoon hun werk doen.

Lastige jongeren
Naast de agressieve schrikreacties, hebben de clowns ook last van groepen jongeren die de clowns bewust proberen te schoppen of te slaan. Een vlogger legde dit vast op beeld. Volgens de clown is het zonde dat dit gebeurt en haalt het de magie van het park weg.

Begeleiding
​Toverland heeft besloten dat de clowns dit jaar beveiligd worden door mensen van het 'sfeerbeheer'-team. Per vijf clowns loopt er een medewerker mee die hen continu in de gaten houdt. Toverland stelt dat haar karakters altijd door een medewerker worden begeleid. Volgens het attractiepark heeft er één incident plaatsgevonden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen