SC Heerenveen - VVV-Venlo Christian Kum (27 sep 2020)

Kum ziet positieve punten bij strijdend VVV-negental

Twee rode kaarten, een penalty tegen en nul punten: VVV-Venlo kende een weinig plezierige avond op bezoek bij SC Heerenveen (1-0). Toch is er volgens Christian Kum reden voor optimisme.

Hans de Koning
VVV-coach De Koning: 'Drie momenten kosten ons de kop'

VVV-coach Hans de Koning vond dat een punt voor zijn ploeg verdiend was geweest na het harde werk tegen sc Heerenveen.

SC Heerenveen - VVV-Venlo (26 sept 2020)_HD
VVV-Venlo nipt onderuit op bezoek bij Heerenveen

VVV-Venlo heeft zaterdagavond niet kunnen winnen van SC Heerenveen. De Friezen waren in het eigen Abe Lenstra Stadion te sterk: 1-0.

Fortuna Sittard - SC Heerenveen (19 sep 2020)
Ontgoocheling bij Fortuna: 'Die eerste helft, dat kan niet'

Fortuna Sittard is na twee Eredivisie-duels nog puntloos. "Het moet anders", luidt dan ook de conclusie van coach Kevin Hofland.

Fortuna Sittard - SC Heerenveen Lisandro Semedo
Fortuna Sittard thuis onderuit tegen SC Heerenveen

Fortuna Sittard heeft ook de tweede wedstrijd in het nieuwe Eredivisieseizoen verloren. In Sittard ging de ploeg van Kevin Hofland met 1-3 onderuit tegen SC Heerenveen.

Fortuna Sittard Heerenveen Vitalie Damascan Felix Passlack Alex Carbonell (2 feb 2020)
Fortuna Sittard wint in slechte wedstrijd van Heerenveen

Fortuna Sittard heeft in eigen huis van SC Heerenveen gewonnen. Op een slecht bespeelbaar veld versloegen de Sittardenaren de Friezen met 2-1.

SC Heerenveen - Roda JC (17 dec 2019)
Roda JC uitgebekerd na nederlaag in Heerenveen

Voor Roda JC Kerkrade is de KNVB-bekerstrijd voorbij na de nederlaag in en tegen Heerenveen. De Kerkradenaren verloren in het Abe Lenstra Stadion met 2-0.

Fortuna neemt puntje mee uit Friesland: 1-1

Ook na de vierde speelronde in de Eredivisie wacht Fortuna nog op een overwinning, maar de formatie van Sjors Ultee pakte zaterdagavond op bezoek bij SC Heerenveen wel een winstpunt: 1-1.

VVV-Venlo pakt punt in slotfase tegen SC Heerenveen

VVV Venlo heeft in de midweekse competitieronde een punt gepakt. In het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen eindigde de wedstrijd tussen de Friezen en de Venlonaren in een 2-2 gelijkspel.

'Fortuna Sittard heeft oogje op reserve van Heerenveen'

Fortuna Sittard zou Dave Bulthuis (28) op het oog hebben als versterking voor de tweede seizoenshelft. De linksback staat nu nog onder contract bij SC Heerenveen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten