zlsm

Tv-show Flirty Dancing op 'schattig stationnetje Simpelveld'

Het nieuwe SBS6-programma Flirty Dancing is afgelopen zomer neergestreken voor opnames op het station in Simpelveld.

Zaak Ivana Smit: 'Luna Johnson koud en arrogant'

"De houding van Luna, zo arrogant. Ze weet precies wat ze doet, maar ze is echt keihard."

Maastrichtse dansgroep opnieuw in finale talentenjacht

Dansgroep Oxygen heeft het tot de finale van het SBS6-programma Dance as One geschopt.

Burgemeester Weert gaat undercover in tv-programma

De burgemeester van Weert, Jos Heijmans, gaat undercover in zijn eigen gemeente om problemen op te lossen. Hij doet dat voor een programma van SBS6.

'Puist van Kerkrade' haalt SBS6: 'Wij zijn ook boos'

Voormalig wethouder Jo Bok zit in zijn maag met het hoofdpijndossier rondom het Campus-complex in Kerkrade. In zijn jaren in het gemeentebestuur wist hij niet voor een goed einde te zorgen.

ANP
'Utopia mag verhuizen naar Limburg'

Het tv-programma Utopia mag verhuizen naar Limburg. Dat zegt een van de bewoonsters van de dagelijkse real-life soap van Talpa.

Limburgse tweeling (3) timmert aan de weg met filmcarrière

De drie jaar oude tweelingbroertjes Dex en Max Rutten uit Herkenbosch timmeren aardig aan de weg met een glansrijke acteercarrière.

'Doodzieke opa Frans hoopt op verzoening met Jos en Max'

Bij opa Frans Verstappen is de ziekte kanker geconstateerd. De doodzieke man heeft dan ook de vurige wens om een einde te maken aan de slepende familievete.

Vanderlyde gooit handdoek in de ring bij zakenshow

Arnold Vanderlyde heeft zijn medewerking aan het programma Arbeidsmarkt TV stopgezet. Hij wil er niks meer mee te maken hebben.

SBS zet zakenshow met Arnold Vanderlyde stop

SBS6 heeft het programma Arbeidsmarkt TV, gepresenteerd door oud-bokser Arnold Vanderlyde uit Sittard, voorlopig stopgezet.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten