Overslaan en naar de inhoud gaan

SBS zet zakenshow met Arnold Vanderlyde stop

Geplaatst opwoensdag 18 januari 2017 - 17:31

SBS6 heeft het programma Arbeidsmarkt TV, gepresenteerd door oud-bokser Arnold Vanderlyde uit Sittard, voorlopig stopgezet.

Dat meldt Quotenet.nl, de site van het zakenblad Quote.

Te koop
Arbeidsmarkt TV, dat op zaterdagmiddag wordt uitgezonden, is van dezelfde producent als het programma De Succesfactor. Dat werd van de buis gehaald door RTL7, nadat de uitreiking van awards in die show doorgestoken kaart bleek te zijn. Een award bleek gewoon te koop.

Volgens boekje
SBS wil nu eerst uitzoeken of in Arbeidsmarkt TV wel alles netjes volgens het boekje gaat. Alleen als dat het geval is, wordt de serie hervat.

In Arbeidsmarkt TV worden ondernemers door Arnold Vanderlyde ondervraagd in het decor van een boksring. Daarna wordt één van de ondernemers uitgeroepen tot winnaar van de aflevering.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vanderlyde gooit handdoek in de ring bij zakenshow
Sittardse vlogger op pad voor SBS6
Limburgse tweeling (3) timmert aan de weg met filmcarrière
Heerlense vlam Thomas Berge maakt indruk met auditie
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen