Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Satudarah-leden tijdelijk vrij na treurig familienieuws

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 10:46

Twee leden van het Geleense chapter van motorclub Satudarah komen mogelijk, zij het tijdelijk, op vrije voeten. Een familielid is overleden aan de gevolgen van kanker.

Donderdagmorgen ging de rechtbank akkoord met de tijdelijke vrijlating van Emanuel P. (36).

Lees ook: Satudarah aan het woord na hoge strafeisen: wie is wie?

Familie P.
Emanuel is niet de enige in het dossier die de familienaam P. draagt. Ook Anthony (37), Dirceu (34) en clubpresident Stephan (42) kregen treurig familienieuws te horen, al is Anthony niet zo nauw verbonden aan de overledene als de andere drie. De advocaat van Emanuel kondigde donderdag al aan dat ook Stephan een verzoek zal indienen om de begrafenis bij te wonen. Dirceu is al eerder op vrije voeten gesteld.

Eerder sterfgeval
Het is niet voor het eerst in deze zaak dat een verdachte tijdelijk naar huis mag. Zo was er een eerder sterfgeval in de familie, waardoor enkele verdachten de mogelijkheid kregen om thuis te rouwen. De rechtbank liet om die reden weten dat ze geen problemen zag om Emanuel de begrafenis bij te laten wonen. Hij mag bijna twee dagen de gevangenis verlaten, zodat hij uitgebreid de tijd krijgt om met familie te zijn.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen