Overslaan en naar de inhoud gaan

Satudarah-leden tijdelijk vrij na treurig familienieuws

Geplaatst opdonderdag 13 december 2018 - 10:46

Twee leden van het Geleense chapter van motorclub Satudarah komen mogelijk, zij het tijdelijk, op vrije voeten. Een familielid is overleden aan de gevolgen van kanker.

Donderdagmorgen ging de rechtbank akkoord met de tijdelijke vrijlating van Emanuel P. (36).

Lees ook: Satudarah aan het woord na hoge strafeisen: wie is wie?

Familie P.
Emanuel is niet de enige in het dossier die de familienaam P. draagt. Ook Anthony (37), Dirceu (34) en clubpresident Stephan (42) kregen treurig familienieuws te horen, al is Anthony niet zo nauw verbonden aan de overledene als de andere drie. De advocaat van Emanuel kondigde donderdag al aan dat ook Stephan een verzoek zal indienen om de begrafenis bij te wonen. Dirceu is al eerder op vrije voeten gesteld.

Eerder sterfgeval
Het is niet voor het eerst in deze zaak dat een verdachte tijdelijk naar huis mag. Zo was er een eerder sterfgeval in de familie, waardoor enkele verdachten de mogelijkheid kregen om thuis te rouwen. De rechtbank liet om die reden weten dat ze geen problemen zag om Emanuel de begrafenis bij te laten wonen. Hij mag bijna twee dagen de gevangenis verlaten, zodat hij uitgebreid de tijd krijgt om met familie te zijn.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu
Uitgelicht
Het verhaal van een Limburgse wereldster: André Rieu

Violist en orkestleider André Rieu vertelt in een openhartig interview over zijn moeilijke jeugd, zijn carrière van violist naar orkestleder en entertainer van wereldformaat.

Rieu stelde samen met zijn vrouw Marjorie voor L1 TV exclusief een programma samen met hoogtepunten van alle concerten op het Vrijthof in Maastricht.

Zaterdag en zondag op L1 TV
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Kom helemaal in de stemming voor de LVK-Finale

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen