Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Satudarah had interesse in uitgebrand pand in Heerlen'

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 16:17

Motorclub Satudarah wilde zich mogelijk vestigen in het bedrijfspand in Heerlen dat op 15 febuari door brand volledig werd verwoest.

Dat bevestigen meerdere bronnen aan L1. Leden van de motorclub zouden regelmatig zijn gezien in en rond het gebouw.

Aangestoken
De politie heeft serieuze aanwijzingen dat de brand is aangestoken. Welke aanwijzingen dat zijn, wil de politie niet zeggen. Het is ook niet bekend wie de brand heeft aangestoken. De politie laat desgevraagd weten "allerlei geruchten te horen over de brand. Die worden allemaal onderzocht."

Volledig verwoest
Het bedrijfspand aan de Passartweg werd in februari volledig verwoest door het vuur. De brand ontstond in de kelder van het gebouw. De dag erna werd het gedeeltelijk gesloopt. Niemand raakte gewond, maar de bewoners van een tiental woningen moesten tijdelijk hun huis uit vanwege het gevaar. De brandweer had uren nodig om het vuur onder controle te krijgen. Er werd onder meer een shovel ingezet om gaten in de muur te maken om het vuur beter te kunnen blussen.

Brand autobedrijf Heerlen.
Foto: Arnaud Nilwik

Lees ook: Grote brand bij autobedrijf in Heerlen

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Van afpersing verdachte leden Satudarah op vrije voeten
Weer brand in leeg bedrijfspand Passartweg Heerlen
Leden Satudarah opgepakt na vondst drugslab Brunssum
Drie van de vijf arrestanten in Venlo vrijgelaten
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen