Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Satudarah had interesse in uitgebrand pand in Heerlen'

Geplaatst opvrijdag 6 maart 2015 - 16:17

Motorclub Satudarah wilde zich mogelijk vestigen in het bedrijfspand in Heerlen dat op 15 febuari door brand volledig werd verwoest.

Dat bevestigen meerdere bronnen aan L1. Leden van de motorclub zouden regelmatig zijn gezien in en rond het gebouw.

Aangestoken
De politie heeft serieuze aanwijzingen dat de brand is aangestoken. Welke aanwijzingen dat zijn, wil de politie niet zeggen. Het is ook niet bekend wie de brand heeft aangestoken. De politie laat desgevraagd weten "allerlei geruchten te horen over de brand. Die worden allemaal onderzocht."

Volledig verwoest
Het bedrijfspand aan de Passartweg werd in februari volledig verwoest door het vuur. De brand ontstond in de kelder van het gebouw. De dag erna werd het gedeeltelijk gesloopt. Niemand raakte gewond, maar de bewoners van een tiental woningen moesten tijdelijk hun huis uit vanwege het gevaar. De brandweer had uren nodig om het vuur onder controle te krijgen. Er werd onder meer een shovel ingezet om gaten in de muur te maken om het vuur beter te kunnen blussen.

Brand autobedrijf Heerlen.
Foto: Arnaud Nilwik

Lees ook: Grote brand bij autobedrijf in Heerlen

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
Advertentie

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Van afpersing verdachte leden Satudarah op vrije voeten
Weer brand in leeg bedrijfspand Passartweg Heerlen
Leden Satudarah opgepakt na vondst drugslab Brunssum
Drie van de vijf arrestanten in Venlo vrijgelaten
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen