Overslaan en naar de inhoud gaan

Sanne Thijssen wint Soersprijs in Aken

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 8:55

Sanne Thijssen heeft in Aken de Soers-prijs gewonnen. De amazone reed een foutloos parcours en was met merrie Tippy Z verreweg de snelste van de 12 deelnemers aan deze wedstrijd.

De 22-jarige amazone uit Sevenum kwam in Aken als tweede in actie bij de wedstrijd met hindernissen van 1.45 m en legde het parcours foutloos af in een tijd van 59,57 seconden. Ze was daarmee ruim drie seconden sneller dan de Zwitser Martin Fuchs, die beslag legde op de tweede plaats.

Met haar zege in deze springrubriek verdient Thijssen 8.250 euro.

Debuut in Nederlands springteam
Thijssen debuteerde donderdag in Aken met Con Quidam in het Nederlands springteam bij de Nations Cup. In de eerste omloop liep zij vier strafpunten op en legde de tweede omloop foutloos af. Het springteam eindigde als vijfde.

Grote Prijs van Aken
Zondag komt de succesvolle amazone met Con Quidam op het CHIO in Aken nog actie bij de Grote Prijs van Aken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen