Sanharib Malki

Voormalig Roda-boegbeeld verkast naar Turkse derde niveau

Sanharib Malki speelt in het nieuwe seizoen voor het Turkse Karagümrük. De Syrische ex-Roda-spits zal met die club op het derde niveau in actie komen.

Sanharib Malki
Balende Malki: 'Ik wilde Roda zó graag helpen'

Sanharib Malki (34) baalt er nog altijd van dat het vorig jaar niet tot een terugkeer bij Roda JC is gekomen. De Syriër is van mening dat hij nog van waarde had kunnen zijn voor zijn oude club.

Sanharib Malki teleurgesteld over afwijzing Roda JC

Sanharib Malki is teleurgesteld over het besluit van Roda JC om hem geen contract aan te bieden.

Sanharib Malki
Roda geeft Malki definitief geen contract

Roda JC gaat definitief niet opnieuw in zee met Sanharib Malki. De club biedt de Syrische spits, die tussen 2011 en 2013 in Kerkrade aan de lopende band scoorde, geen contract aan.

Sanharib Malki
Roda hakt snel knoop door over toekomst Sanharib Malki

Binnen nu en twee weken komt er duidelijkheid over de toekomst van Sanharib Malki bij Roda JC.

Sanharib Malki
Video: Malki kijkt uit naar mogelijke rentree bij Roda

Aanvaller Sanharib Malki verlegt zijn aandacht van het Syrisch nationale elftal naar Roda JC. Nu Syrie het WK in Rusland niet heeft gehaald, richt de spits zijn pijlen op een contract in Kerkrade.

Sanharib Malki
Droom Sanharib Malki spat uiteen: Syrië niet naar WK

De WK-droom van Sanharib Malki is vervlogen. De Syrische spits, die meetraint bij Roda JC, zag zijn land dinsdag onderuit gaan tegen Australië.

Sanharib Malki
Roda-held Malki mag wél nog dromen van WK

Waar Oranje komende zomer vrijwel zeker ontbreekt op het WK, mag spits Sanharib Malki wel nog blijven dromen van het WK in Rusland.

Sanharib Malki
Terugkeer Malki bij Roda is aanstaande

De terugkeer van Sanharib Malki bij Roda JC lijkt een kwestie van tijd.

Roda JC geeft Malki 'drie tot vier weken'

De definitieve comeback van Sanharib Malki (33) bij Roda JC laat nog zeker drie tot vier weken op zich wachten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten