Overslaan en naar de inhoud gaan

Sander Ruijters ook dit jaar weer presentator op Pinkpop

Geplaatst opmaandag 30 april 2018 - 12:03

Muziekdocent en cultuurschnabbelaar Sander Ruijters is dit jaar opnieuw een van de vier presentatoren op Pinkpop.

De Eijsdenaar vormt samen met Eric Corton, Eva Cleven en Domien Verschuuren het presentatieteam op het festival in Landgraaf.

Wisseling van de wacht
3FM-deejay Verschuuren is een nieuw gezicht bij de presentatoren die de festivalweide voor alle optredens mag opwarmen. Hij lost collega Frank van der Lende af.

Kunstbende
Ruijters is muziekdocent aan het Conservatorium in Maastricht. Verder schuift hij regelmatig aan als panellid bij het DWDD Lagerhuis. Ook is de gitarist vaste presentator bij Kunstbende Limburg.

MADI
De Eijsdenaar is een van de weinige presentatoren die weet hoe het is om als muzikant op het podium van het Megelandterrein te staan. Ruijters stond in 2011 als gitarist van Nu of Nooit-winnaar MADI op Pinkpop. Collega-presentator Eric Corton speelde in het verleden een paar nummers mee met de Belgische rockers van Triggerfinger.

Lees ook: Popgroep MADI houdt het voor gezien

Pinkpop wordt op 15, 16 en 17 juni gehouden. Pearl Jam, Foo Fighters en Bruno Mars zijn de grote headliners.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen