Overslaan en naar de inhoud gaan

Sander Derikx vervolgt vol goede moed Africa Eco Race

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 22:47

Sander Derikx begint vol goede moed aan vervolg Africa Eco Race

Sander Derikx is vol goede moed aan de tweede week van de Africa Eco Race begonnen.

Onderhoud
De coureur uit Horn neemt in zijn eentje in een buggy aan de race naar Dakar deel en gebruikte de rustdag in Daklha met zijn serviceteam voor onderhoud aan zijn buggy.

Weinig gekke dingen
“Wij hadden vooraf al gepland om in Daklha olie te verversen, alles na te kijken, stangetjes op speling te controleren en zulke dingetjes. Wij zijn niet veel gekke dingen tegengekomen en dus bleef het bij regulier onderhoud.”

Mauretanië
Derikx is inmiddels aan het vervolg van de Africa Eco Race begonnen, die de rijders nu door Mauretanië voert. Hij kijkt niet op tegen dit zware stuk van de race en had meer moeite met de stenen en zware ondergrond in Marokko. “Het zand vind ik leuk en de uitdaging kan niet groot genoeg zijn. Anders moet je hier niet aan deelnemen.”

Dakar
De Africa Eco Race eindigt zondag in Dakar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen