Overslaan en naar de inhoud gaan

Sander Derikx vervolgt vol goede moed Africa Eco Race

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 22:47

Sander Derikx begint vol goede moed aan vervolg Africa Eco Race

Sander Derikx is vol goede moed aan de tweede week van de Africa Eco Race begonnen.

Onderhoud
De coureur uit Horn neemt in zijn eentje in een buggy aan de race naar Dakar deel en gebruikte de rustdag in Daklha met zijn serviceteam voor onderhoud aan zijn buggy.

Weinig gekke dingen
“Wij hadden vooraf al gepland om in Daklha olie te verversen, alles na te kijken, stangetjes op speling te controleren en zulke dingetjes. Wij zijn niet veel gekke dingen tegengekomen en dus bleef het bij regulier onderhoud.”

Mauretanië
Derikx is inmiddels aan het vervolg van de Africa Eco Race begonnen, die de rijders nu door Mauretanië voert. Hij kijkt niet op tegen dit zware stuk van de race en had meer moeite met de stenen en zware ondergrond in Marokko. “Het zand vind ik leuk en de uitdaging kan niet groot genoeg zijn. Anders moet je hier niet aan deelnemen.”

Dakar
De Africa Eco Race eindigt zondag in Dakar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen