Overslaan en naar de inhoud gaan

Sander Derikx vervolgt vol goede moed Africa Eco Race

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 22:47

Sander Derikx begint vol goede moed aan vervolg Africa Eco Race

Sander Derikx is vol goede moed aan de tweede week van de Africa Eco Race begonnen.

Onderhoud
De coureur uit Horn neemt in zijn eentje in een buggy aan de race naar Dakar deel en gebruikte de rustdag in Daklha met zijn serviceteam voor onderhoud aan zijn buggy.

Weinig gekke dingen
“Wij hadden vooraf al gepland om in Daklha olie te verversen, alles na te kijken, stangetjes op speling te controleren en zulke dingetjes. Wij zijn niet veel gekke dingen tegengekomen en dus bleef het bij regulier onderhoud.”

Mauretanië
Derikx is inmiddels aan het vervolg van de Africa Eco Race begonnen, die de rijders nu door Mauretanië voert. Hij kijkt niet op tegen dit zware stuk van de race en had meer moeite met de stenen en zware ondergrond in Marokko. “Het zand vind ik leuk en de uitdaging kan niet groot genoeg zijn. Anders moet je hier niet aan deelnemen.”

Dakar
De Africa Eco Race eindigt zondag in Dakar.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen