Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenvatting: VVV-Venlo verliest van Duitse buren

Geplaatst opzaterdag 29 augustus 2020 - 20:00

VVV-Venlo heeft de voorlaatste oefenwedstrijd voor de competitiestart verloren. Het Duitse SV Straelen won in de Koel met 1-0.

Het was de eerste wedstrijd die op het nieuwe natuurgras in De Koel werd gespeeld. Bekijk hier de samenvatting:

Kansen niet benut
De Venlonaren kregen de nodige kansen op een treffer, maar net als in de oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard eerder deze week ging de ploeg van Hans de Koning daar slordig mee om. Zo verdween een kopbal van Evert Linthorst voorlangs en kon ook Arjan Swinkels niet afdrukken.

Kurt matchwinner
Aan de andere kant werd een spaarzame Duitse kans wel benut. Sinan Kurt scoorde een kwartier voor tijd en werd matchwinner voor de ploeg uit de Regionalliga West, waar ook de oud-VVV-spelers Ferry de Regt en Robin Udegbe mochten opdraven. Het duel eindigde daardoor in 0-1.

Gladbach
VVV oefent volgende week nog in het kader van de Herman Teeuwen Memorial tegen de Duitse topclub Borussia Mönchengladbach. Daarna volgt op 13 september de competitie-opener in en tegen Emmen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen