Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenvatting: VVV-Venlo verliest van Duitse buren

Geplaatst opzaterdag 29 augustus 2020 - 20:00

VVV-Venlo heeft de voorlaatste oefenwedstrijd voor de competitiestart verloren. Het Duitse SV Straelen won in de Koel met 1-0.

Het was de eerste wedstrijd die op het nieuwe natuurgras in De Koel werd gespeeld. Bekijk hier de samenvatting:

Kansen niet benut
De Venlonaren kregen de nodige kansen op een treffer, maar net als in de oefenwedstrijd tegen Fortuna Sittard eerder deze week ging de ploeg van Hans de Koning daar slordig mee om. Zo verdween een kopbal van Evert Linthorst voorlangs en kon ook Arjan Swinkels niet afdrukken.

Kurt matchwinner
Aan de andere kant werd een spaarzame Duitse kans wel benut. Sinan Kurt scoorde een kwartier voor tijd en werd matchwinner voor de ploeg uit de Regionalliga West, waar ook de oud-VVV-spelers Ferry de Regt en Robin Udegbe mochten opdraven. Het duel eindigde daardoor in 0-1.

Gladbach
VVV oefent volgende week nog in het kader van de Herman Teeuwen Memorial tegen de Duitse topclub Borussia Mönchengladbach. Daarna volgt op 13 september de competitie-opener in en tegen Emmen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen