Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenvatting: MVV wint voor het eerst in voorbereiding

Geplaatst opzondag 9 augustus 2020 - 14:48

In een vriendschappelijk duel tegen FC Eindhoven heeft MVV Maastricht haar eerste overwinning in de aanloop naar het nieuwe seizoen geboekt.

De Sterrendragers wonnen in de eigen Geusselt met het kleinst mogelijke verschil: 1-0.

Hulp
MVV, dat in haar twee vorige oefenduels nog niet gescoord had (0-1 tegen Helmond Sport en 0-0 tegen ADO Den Haag), was de betere ploeg in Maastricht. Toch had de formatie van Darije Kalezic een handje hulp nodig van de bezoekers. Met een kolderiek eigen doelpunt hielp Lorenzo van Kleef de thuisploeg aan de enige treffer van de wedstrijd.

Toeschouwers
Er was ook publiek welkom in de MVV-thuishaven. Er zaten 367 toeschouwers op de stoeltjes in de Geusselt. Over drie weken begint MVV aan het Keuken Kampioen Divisie-seizoen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen