Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenvatting: Fraaie treffers Roda JC tegen FC Eindhoven

Geplaatst opdinsdag 4 augustus 2020 - 15:58

Een maand voor de start van de competitie oefende Roda JC maandagavond in eigen huis tegen FC Eindhoven.

In dat duel maakte onder meer Kees Luijckx zijn rentree en zagen de aanwezige toeschouwers veel kansen én vier doelpunten: de Koempels wonnen met 4-1. Kijk hieronder naar de samenvatting van dit duel.

Lees ook: Croux, Remans en Bouchouari helpen Roda JC voorbij Eindhoven

Vierde oefenzege
Het is voor Roda de vierde overwinning in vijf oefenwedstrijden. Eerder werden Alfa Sport (15-0), WDZ (1-7) en Royal Antwerp (1-3) geklopt, waarna afgelopen vrijdag een blamerende nederlaag tegen SV Meerssen volgde. Roda oefent in de komende weken nog tegen onder meer FC Den Bosch en Hannover 96.

Brondeel
Dinsdagmiddag werd bekend dat Roda de spelersgroep mogelijk gaat uitbreiden met Jorn Brondeel. De Kerkradenaren zouden zich officieel voor de doelman gemeld hebben bij FC Twente, stelt Tubantia, maar dat wordt ontkend door Roda's technisch directeur Jeffrey van As.

Brondeel is bankzitter bij Twente, waar zijn contract nog één jaar doorloopt. Op dit moment is Radomir Novakovic de enige keeper met een profcontract bij Roda.

Lees ook: Roda JC slaagt voor test met publiek

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen