Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenstelling poeder bij fiscus Heerlen nog onduidelijk

Geplaatst opvrijdag 22 november 2019 - 15:27

Het is nog steeds niet duidelijk waaruit het poeder in een brief bestond, dat eerder die dag gevonden werd bij de Belastingdienst in Heerlen.

Dat laat de brandweer vrijdagavond weten. Het gebouw van de belastingdienst zal dichtblijven totdat bekend is om wat voor stof het gaat.

Naar huis
Wel mogen alle medewerkers naar huis. Ook de zes medewerkers die in aanraking zijn geweest met de stof. Ze hebben uit voorzorg gedoucht.

Omdat ze geen gezondheidsklachten hebben mogen ze naar huis.

In aanraking
Het gebouw aan de Kloosterweg werd ontruimd, honderd medewerkers gingen naar een gebouw van de Belastingdienst aan de overkant van de weg.

Lees ook: Verdachte brief in Heerlen: kantoor Belastingdienst ontruimd

Niet te analyseren
Een speciaal team van defensie, specialisten op het gebied van chemische, biologische, radiologische, nucleaire (CBRN-)incidenten, slaagde er vrijdag niet in te analyseren waaruit het poeder bestaat. Ook experts van het RIVM kwamen er ter plaatse niet uit. Zij besloten het poeder mee te nemen naar Bilthoven voor nader onderzoek, aldus een woordvoerster van de brandweer vrijdagmiddag.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen