Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Samenscholingsverbod bij station Bunde vanwege overlast

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 11:21

Op het parkeerterrein bij het station in Bunde geldt vanaf vrijdag een samenscholingsverbod.

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz van Meerssen heeft het samenscholingsverbod in overleg met politie, BOA en het Openbaar Ministerie (OM) ingesteld naar aanleiding van meerdere meldingen van overlast vanuit de buurt.

Video: L1 / 1Limburg

Forse boete
Het samenscholingsverbod geldt van 18 mei tot en met 17 augustus. In deze periode is het verboden om tussen 22:00 uur en 7:00 uur met een groepje van drie personen of meer aanwezig te zijn op het parkeerterrein aan de Spoorstraat in Bunde.

De politie gaat actief controleren of het samenscholingsverbod nageleefd wordt. Dit betekent dat mensen die het verbod negeren, kunnen rekenen op een forse boete.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen