Overslaan en naar de inhoud gaan

Samenscholingsverbod bij station Bunde vanwege overlast

Geplaatst opvrijdag 18 mei 2018 - 11:21

Op het parkeerterrein bij het station in Bunde geldt vanaf vrijdag een samenscholingsverbod.

Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz van Meerssen heeft het samenscholingsverbod in overleg met politie, BOA en het Openbaar Ministerie (OM) ingesteld naar aanleiding van meerdere meldingen van overlast vanuit de buurt.

Video: L1 / 1Limburg

Forse boete
Het samenscholingsverbod geldt van 18 mei tot en met 17 augustus. In deze periode is het verboden om tussen 22:00 uur en 7:00 uur met een groepje van drie personen of meer aanwezig te zijn op het parkeerterrein aan de Spoorstraat in Bunde.

De politie gaat actief controleren of het samenscholingsverbod nageleefd wordt. Dit betekent dat mensen die het verbod negeren, kunnen rekenen op een forse boete.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen