Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

'Samen zorgen voor meer toeristen in Noord-Limburg'

Geplaatst opmaandag 26 januari 2015 - 11:04

Bergen, Gennep en Mook en Middelaar moeten intensiever samenwerken om ervoor te zorgen dat er meer toeristen naar Noord-Limburg komen. Dat wil de gemeenteraad van Mook en Middelaar.

Er moet een stuurgroep komen die daar concrete plannen over gaat maken. Mook wil daar 12.300 euro voor vrijmaken.

Bedrijven
De partijen in de Mookse politiek willen dat de burgemeester en wethouders proberen ervoor te zorgen dat ook bedrijven meehelpen om het toerisme en de recreatie te stimuleren.

"In Heumen krijgt de gemeente daarbij hulp van de ondernemers", zegt Lee Tonnaer (PvdA) tegen de Gelderlander. "Dat lijkt me een mooi voorbeeld voor ons. Ondernemers profiteren immers ook van het toerisme, dus het lijkt me alleszins redelijk dat ook ondernemers met geld over de burg komen."

Regiovisie
De drie gemeenten in de kop van Noord-Limburg werken al enkele jaren samen in de Regiovisie. De gemeente Mook en Middelaar wil deze samenwerking graag voortzetten, maar vindt dat toerisme en recreatie daarin een belangrijke rol moet gaan spelen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gennep: toch tijd en geld voor toeristische samenwerking
Noord-Limburg wil toeristen trekken met bruine borden
Gennep ontevreden over samenwerking in Noord-Limburg
Boot Water Speedboot
Maas onveiliger door waterpiraat
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen