Voor 20.000 euro aan digitale voedselpakketten ingezameld

De actie L1 Samen voor de Voedselbank heeft inmiddels voor 20.000 euro aan digitale voedselpakketten opgeleverd. Dat zijn 13.000 producten, die naar de zes voedselbanken in Limburg gaan.

Video: Startschot L1-actie Samen voor de Voedselbank

De actie Samen voor de Voedselbank van L1 is maandagochtend officieel van start gegaan.

Goede start L1-actie Samen voor de Voedselbank

Nog voor de actie Samen voor de Voedselbank van L1 goed en wel is begonnen, zijn er al meer dan 80 aanmeldingen van mensen die zich inzetten om producten in te zamelen.

MVV roept fans op producten mee te nemen voor Voedselbank

MVV Maastricht gaat producten inzamelen voor de actie L1 Samen voor de Voedselbank.

Actie: Waardebonnen van Postcodeloterij naar Voedselbank

Hein Coumans uit Stein is een bijzondere actie voor de voedselbank gestart. Hij zamelt waardebonnen in van de Postcodeloterij, zodat de voedselbank daar inkopen van kan doen.

Eindstand Voedselbank-actie fors hoger dan gedacht

De opbrengst voor de actie L1 Samen voor de Voedselbank blijkt nog hoger dan gedacht.

Teller staat op 90.000; Voedselbankactie nadert hoogtepunt

De laatste dag van de actie 'L1 samen voor de Voedselbank' is aangebroken.

Teller voedselbankactie staat op 75.000 producten

Er zijn al bijna 75.000 producten ingezameld tijdens de L1-actie Samen voor de Voedselbank. Vandaag is de voorlaatste dag van het project.

Voedselbankactie zoekt het hogerop

Een van de voedselbankinitiatieven die tde afgelopen dagen is ontstaan, vond dinsdag op grote hoogte plaats. Bijna 40 meter boven de grond, 156 treden hoog.

Voedselbank-actie: al 16.255 producten ingezameld

De actie 'L1 Samen voor de Voedselbank' is bijna een week bezig en de teller staat op 16.255 ingezamelde producten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app