Overslaan en naar de inhoud gaan

Same oet, Same Toes vervangt festivalzomer Venlo

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2020 - 17:53

Met Same Oet, Same Toes wordt in Venlo geprobeerd om toch nog iets van de mislukte festivalzomer te maken.

Het festival wordt in het laatste weekend van de schoolvakantie gehouden, en kan behalve voor het podium ook thuis of in de horeca worden gevierd.

Stream
De optredens worden in bijvoorbeeld poppodium Grenswerk gegeven voor een klein betalend publiek, maar zijn via social media en Omroep Venlo gratis te bekijken.

Geen Zomerparkfeest
Vanwege de coronacrisis moet Venlo het dit jaar stellen zonder evenementen als het Zomerparkfeest, Viva Classic Live, Stereo Sunday of de Nach van 't Limburgs Leed. Een maximale afstand van anderhalve meter tussen de bezoekers is ondoenlijk, en bovendien was het door alle onzekerheid de afgelopen maanden onmogelijk om überhaupt een festival te organiseren.

Organisatie
Het alternatief Same Oet, Same Toes wordt georganiseerd door het Zomerparkfeest, poppodium Grenswerk, theater De Maaspoort, ondernemersvereniging Venlo Partners en Omroep Venlo.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen