Overslaan en naar de inhoud gaan

Same oet, Same Toes vervangt festivalzomer Venlo

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2020 - 17:53

Met Same Oet, Same Toes wordt in Venlo geprobeerd om toch nog iets van de mislukte festivalzomer te maken.

Het festival wordt in het laatste weekend van de schoolvakantie gehouden, en kan behalve voor het podium ook thuis of in de horeca worden gevierd.

Stream
De optredens worden in bijvoorbeeld poppodium Grenswerk gegeven voor een klein betalend publiek, maar zijn via social media en Omroep Venlo gratis te bekijken.

Geen Zomerparkfeest
Vanwege de coronacrisis moet Venlo het dit jaar stellen zonder evenementen als het Zomerparkfeest, Viva Classic Live, Stereo Sunday of de Nach van 't Limburgs Leed. Een maximale afstand van anderhalve meter tussen de bezoekers is ondoenlijk, en bovendien was het door alle onzekerheid de afgelopen maanden onmogelijk om überhaupt een festival te organiseren.

Organisatie
Het alternatief Same Oet, Same Toes wordt georganiseerd door het Zomerparkfeest, poppodium Grenswerk, theater De Maaspoort, ondernemersvereniging Venlo Partners en Omroep Venlo.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen