Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Sam van Dijk 'Most Improved Player' in eredivisie basketbal

Geplaatst opdinsdag 24 april 2018 - 20:41

Coaches en aanvoerders van de clubs in de Dutch Basketball League en mediavertegenwoordigers hebbe Sam van Dijk van de Basketball Academie Limburg uitgeroepen tot 'Most Improved Player'.

De 21-jarige spelverdeler boekte volgens hen in het bijna voorbije seizoen van alle spelers in vergelijking met vorig seizoen de meeste vooruitgang. De speler van de Weerter club volgt Maarten Bouwknecht van New Heroes Den Bosch op.

Rookie
Van Dijk speelt pas sinds dit seizoen voor BAL en werd vorig jaar in Rotterdamse dienst onderscheiden met een plek in het All
Rookie Team.

Gemiddelde
Hij speelt ongeveer 31 minuten per wedstrijd voor BAL en scoort daarin gemiddeld 12 punten. In de laatste zeven duels in de eredivisie scoorde Van Dijk gemiddeld 21.1 punten per wedstrijd. Tegen zijn oude club Rotterdam was Van Dijk flink op dreef en gooide 33 punten binnen.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen