Overslaan en naar de inhoud gaan

Sam Schröder wint dubbelfinale op Roland Garros

Geplaatst opzaterdag 10 oktober 2020 - 19:22

Sam Schröder kan met een zege op Roland Garros op zak naar huis terugkeren.

De rolstoeltennisser uit Geleen won met zijn partner het dubbeltoernooi van het Grand Slam-toernooi in Parijs. In de Franse hoofdstad moest het Nederlands-Amerikaanse duo het opnemen tegen Andy Lapthorne en Dylan Alcott.

Beslissing in tiebreak
De eerste set werd door het Brits-Australische koppel met 6-4 gewonnen, waarna Schröder en Wagner de stand met 7-5 weer in evenwicht brachten. In de beslissende tiebreak kwamen Schröder en Wagner met 3-0 voor, maar Lapthorne en Alcott werkten de achterstand weg en kwamen met 7-5 voor.

Uiteindelijk trokken Schröder en Wagner met 10-8 aan het langste eind.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen