Overslaan en naar de inhoud gaan

Sam Schröder wint dubbel op French Riviera

Geplaatst opzondag 13 juni 2021 - 21:39

Rolstoeltennisser Sam Schröder heeft de dubbelspeltitel op de French Riviera gewonnen. De huidige Paralympische kampioenen werden in de finale verslagen.

De tennisser uit Geleen was samen met zijn tennispartner Niels Vink in de eindstrijd te sterk voor de Amerikaanse tegenstanders.

Sterke partij
De partij tegen Dylan Alcott en Heath Davidson werd in twee sets beslist: 6-4 en 6-2. De Nederlanders speelden een degelijke partij en lieten de Amerikanen niet in hun spel komen.

Flinke stappen gemaakt
Schröder en Vink maken de laatste weken flinke progressie in hun tennisspel. In februari stonden ze ook al eens op de baan tegen de regerende Paralympische kampioenen. De wedstrijd eindigde toen nog in een makkelijke zege voor de Amerikanen.

Finale enkelspel
In het enkelspel behaalde Schröder in Zuid-Frankrijk ook de finale. Deze ging echter verloren. Zijn partner in het dubbelspel stond nu aan de andere kant van het net. Niels Vink trok de partij met de cijfers 6-1 en 6-3 naar zich toe en mag de trofee van de Open Series Mouratoglou Tennis Academy mee naar Helmond nemen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen