Overslaan en naar de inhoud gaan

Sam Schröder vindt gedrag Djokovic onbegrijpelijk

Geplaatst opdinsdag 23 juni 2020 - 19:01

Rolstoeltennisser Sam Schröder vindt het gedrag waarmee collega-tennisser Novak Djokovic het coronavirus heeft opgelopen, onbegrijpelijk.

Net op het moment dat de tenniswereld weer dacht aan de herstart van het seizoen, blijkt dat de nummer één van de wereld Djokovic besmet is met corona.

Boos
Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij het virus opgelopen bij een toernooi dat hij zelf organiseerde. Rolstoeltennisser Sam Schröder en zijn trainer maken zich daar boos over. Niet dat Djokovic het virus onder de leden heeft, maar wel over het gedrag van de tennistopper voorafgaand aan de besmetting.

Feestje bouwen
Op beelden is te zien hoe Djokovic samen met de andere spelers een feestje bouwt na afloop van hun demonstratietoernooi in Servië. Volgens de plaatselijke coronaregels weliswaar toegestaan, maar niet echt een voorbeeldfunctie. Schroder, de nummer vier de wereld van het rolstoeltennis, vindt het geen voorbeeldgedrag van de tennistopper: "Dan vraag je je echt af of ze corona wel echt serieus nemen en of ze zich wel aan de regels willen houden."

Goed gesprek met Djokovic
Ook tennistrainer Joop Broens heeft moeite met het gedrag van de tennistoppers. "De hele wereld probeert het virus onder controle te krijgen en zij gaan zoiets doen." De trainer van Schröder voegt er nog aan toe: "Als ik de trainer van Djokovic was geweest, dan had ik nu wel een heel erg goed gesprek met hem gehad, op anderhalve meter afstand van elkaar."

Adria Tour
Eerder werd al bekend dat de tennisspelers Dimitrov, Coric en Troicki ook positief op corona hebben getest. Allen hebben net als Djokovic deelgenomen aan de Adria Tour, een zogenoemd demonstratie-evenement dat in Belgrado (Servië) en Zadar (Kroatië) plaatsvond.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen