Overslaan en naar de inhoud gaan

Sam Schröder start met winst in Tokio

Geplaatst opvrijdag 27 augustus 2021 - 11:08

Rolstoeltenniser Sam Schröder is het Paralympisch tennistoernooi in Tokio uitstekend begonnen.

De uit Geleen afkomstige Schröder won samen met zijn tennispartner Niels Vink moeiteloos hun eerste partij in het quad-double.

Ariake tennispark
Op het centrecourt van het Ariake tennispark stuurden ze de tegenstanders Bryan Barten en David Wagner binnen twee sets naar huis. De setstanden waren 6-2 en 6-1.

Technisch sterke partij
Vooral in het begin van de partij waren Schröder en Vink genadeloos voor hun tegenstanders. Tot 4-0 werd de Amerikanen geen enkel punt gegund. De Nederlanders waren zowel technisch als ook conditioneel vele malen sterker dan Barten en Wagner.

Halve finale bereikt
Door de winst in de partij tegen de Amerikanen hebben Schröder en Vink zich geplaatst voor de halve finale van het Paralympisch tennistoernooi.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen