Overslaan en naar de inhoud gaan

Sam Schröder naar Paralympics: 'Droom komt uit'

Geplaatst opdinsdag 22 juni 2021 - 20:42

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen heeft zijn ticket naar de Paralympische Spelen in Tokio defintief op zak.

Schröder zal tijdens het toernooi uitkomen in zowel het enkel- als het dubbelspel. Dat laatste zal hij doen met Niels Vink. Op zijn eigen social media laat Schröder weten hoe blij hij is dat zijn deelname definitief is.

Droom
"Ik kan niet beginnen onder woorden te brengen hoe gelukkig ik ben om een droom te verwezenlijken die ik al zo lang heb gehad. Ik had het niet kunnen doen zonder de geweldige steun die ik tijdens mijn reis heb gekregen, dus bedankt aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan mijn droom."

Paralympics
De Paralympische Spelen beginnen op 24 augustus en duren tot en met 5 september.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen