Overslaan en naar de inhoud gaan

Sam Schröder derde tijdens Masters Orlando

Geplaatst opdinsdag 26 november 2019 - 13:57

Rolstoeltennisser Sam Schröder uit Geleen heeft de strijd om het brons tijdens de Masters in Orlando gewonnen. Hij en zijn dubbelpartner Andy Lapthorne waren in twee sets te sterk voor het Amerikaanse koppel Wagner en Taylor.

Het werd in de strijd om plek drie, 6-1, 6-1 voor het Nederlands-Britse duo.

Officieuze wereldtitel
Tijdens de Masters in Florida worden de zes beste quad-spelers ter wereld uitgenodigd. Dat zijn tennissers met een beperking aan zowel hun armen als benen. Zij strijden om de officieuze wereldtitel. Het toernooi geldt traditiegetrouw als afsluiter van het seizoen.

Enkelspel
Schröder, 20 jaar, is nog niet klaar in Florida. Woensdag speelt hij nog voor brons in het enkelspel. Opvallend is dat Schröder dan aantreedt tegen zijn eigen dubbelpartner.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen