Rijke Vlaamse zakenman ontkent overname Roda JC

Roda JC komt niet in Belgische handen. De rijke Vlaamse zakenman Bart Verhaeghe heeft geen interesse om Roda JC over te nemen.

Weer nieuwe Roda JC investeerder in beeld

Het zou zomaar kunnen dat Roda JC in Belgische handen komt.

Azimi meldt zich weer: 'Fifty-fifty dat ik Roda overneem'

Ondanks dat de Roda JC-clubleiding zich terughoudend opstelt, heeft de puissant rijke Salar Azimi een overname van de club nog niet uit zijn hoofd gezet.

Puissant rijke zakenman meldt zich weer: 'Roda redden'

Het was heel even stil rondom de Iraanse miljonair Salar Azimi en zijn plannen om Roda JC over te nemen, maar donderdag heeft hij zich weer gemeld. Naar eigen zeggen is de zakenman nog altijd in gesprek om de club te kopen.

'Roda-eigenaar terughoudend naar investeerder Azimi'

De eigenaar van Roda, Frits Schrouff, zou zich uiterst terughoudend opstellen naar investeerder Salar Azimi. De Iraanse zakenman maakte deze week kenbaar veel interesse te hebben in de Kerkraadse ploeg.

Azimi over Roda: 'Nog nooit zó serieus met club bezig geweest'

"Ik ben nog nooit zó serieus met een club bezig geweest. Maar of ik de nieuwe eigenaar word, hangt af van meneer Schrouff." Dat zegt de Nederlands-Iraanse zakenman Salar Azimi tegen L1.

Gaat Roda in zee met deze puissant rijke bekende Vlaming?

De Nederlands-Iraanse zakenman Salar Azimi heeft zijn oog laten vallen op Roda JC. Maar wie is de asielzoeker die het tot een puissant rijke bekende Vlaming heeft weten te schoppen?

Schatrijke Nederlands-Iraanse zakenman flirt met Roda

De 35-jarige Nederlands-Iraanse miljonair Salar Azimi heeft zijn oog laten vallen op Roda JC.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten