Familie ontsnapte Carlo: 'Justitie op fout spoor'

De familie van de ontsnapte crimineel Carlo R. (30) staat pal achter hem. "Wij willen gerechtigheid, net als de nabestaanden van het slachtoffer."

Jarenlange gevangenisstraffen voor 'shishamoord'

De mannen die verantwoordelijk zijn voor de dood van shishabaas Hafed Merkikou (29), gaan voor 14 tot 24 jaar de gevangenis in.

Familie dode shishabaas: 'Rotte appel is niet gepakt'

De familie van de doodgeschoten shishabaas Hafed Merkikou (29) gelooft dat de échte verantwoordelijken voor zijn dood nog niet gevonden zijn.

Vriendin doodgeschoten Merkikou houdt gemoederen bezig

Na vier dagen zit het proces rondom de dood van shishabaas Hafed Merkikou (29) erop, maar er is één vraag die betrokkenen bezig blijft houden: Wat was de rol van zijn vriendin in de dagen rondom de fatale overval?

Forse celstraffen geëist voor doodschieten shishabaas

Het Openbaar Ministerie (OM) eist forse celstraffen voor het doodschieten van shishabar-eigenaar Hafed Merkikou (29), die vorig jaar in zijn eigen woning in de Geleense Beatrixlaan overleed.

'Shishamoord-trio' voor de rechter: justitie aan zet

De drie mannen die worden verdacht van het doodschieten van Hafed Merkikou (29) in Geleen, verschijnen dinsdag voor de rechter.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten