Overslaan en naar de inhoud gaan

Ryanair hervat vluchten vanaf Maastricht

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 15:13

Ryanair gaat vanaf 1 juli weer vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport. De Ierse prijsvechter gaat vluchten uitvoeren naar Bari, Alicante en Barcelona Gerona.

Corendon maakte al eerder bekend vanaf 30 juni de dienstregeling vanaf Maastricht te zullen opstarten met vluchten naar Bulgarije.

Vliegverkeer op slot
Beide maatschappijen stopten in maart met vliegen vanaf Beek. Door de uitbraak van het coronavirus gingen veel landen op slot en werd het vliegverkeer beperkt.

Lees ook: Ryanair stopt met vliegen vanwege coronacrisis

Op dit moment versoepelen veel landen hun coronamaatregelen. Nederland staat sinds maandag weer reizen naar 17 Europese landen toe. Daarvoor werd het reisadvies versoepeld voor reizen naar België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Letland, Litouwen, IJsland, Polen, Frankrijk, Italië, Liechtenstein, Kroatië, Portugal, Luxemburg, Zwitserland, Tsjechië en Monaco.

Voor deze landen geldt nu code geel (reizigers moeten oppassen want er zijn veiligheidsrisico’s). Dat was eerst code oranje (alleen reizen als het echt noodzakelijk is).

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen