stock vliegveld Weeze Ryanair

Ryanair hervat vluchten vanaf Maastricht

Ryanair gaat vanaf 1 juli weer vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport. De Ierse prijsvechter gaat vluchten uitvoeren naar Bari, Alicante en Barcelona Gerona.

Maastricht Aachen Airport Vliegveld Beek
Geen passagiersvluchten: terminal MAA dicht

De passagiersterminal van Maastricht is gesloten, vanwege een gebrek aan vluchten.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Coronavirus: geen lijnvluchten meer vanaf vliegveld Weeze

Vanwege de uitbraak van het coronavirus heeft Ryanair alle lijnvluchten vanaf vliegveld Weeze geschrapt.

stock vliegveld Weeze Ryanair
Ryanair stopt met vliegen vanwege coronacrisis

Ryanair houdt volgende week vrijwel al zijn vliegtuigen aan de grond vanwege de coronacrisis, heeft het bedrijf laten weten.

Maastricht Aachen Airport (25 sep 2019)
Vakantievluchten vanaf Maastricht naar Italië onzeker

Ryanair gaat alle vluchten naar Italië vanaf vrijdag stopzetten, maar de gevolgen voor de vakantievluchten vanaf Maastricht Aachen Airport lijken beperkt.

Zadar stockfoto (11 dec 2019)
Nieuwe vakantiebestemming vanaf Maastricht Aachen Airport

Vakantiegangers kunnen vanaf het voorjaar van 2020 naar de Kroatische kustplaats Zadar vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport (MAA).

Deze winter kun je elke dag naar de zon vliegen vanaf MAA

Vanaf deze winter gaat luchtvaartmaatschappij Corendon dagelijks naar een zonbestemming vliegen vanaf Maastricht Aachen Airport.

Brandweer luidt zomerseizoen Maastricht Airport in

Met een saluut van de luchthavenbrandweer is op Maastricht Aachen Airport het zomerseizoen ingeluid.

Tien vluchten Weeze geschrapt door staking Ryanair

Op vliegveld Weeze, vlak over de grens bij Bergen, gaan vrijdag tien van de achttien vluchten niet door vanwege de staking bij Ryanair.

'Staking Ryanair heeft geen gevolgen voor luchthaven Beek'

De staking van de Nederlandse piloten van Ryanair komende vrijdag heeft hoogstwaarschijnlijk geen gevolgen voor Maastricht Aachen Airport. Dat zegt een woordvoerder van de luchthaven.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten