Ryan Palmen (14 okt 2020)

Horster burgemeester op matje geroepen door veiligheidsregio

De Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas op het matje geroepen om tekst en uitleg te geven over een video die hij plaatste op zijn Facebook-pagina. Hij sprak daar openlijk zijn twijfels uit over de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet.

Ryan Palmen (14 okt 2020)
Burgemeester Horst aan de Maas twijfelt aan coronaregels

De burgemeester van Horst aan de Maas heeft in een videoboodschap aan zijn inwoners openlijk zijn twijfels uitgesproken over de nieuwe coronamaatregelen van het kabinet.

OJC Walhalla Sevenum_HD
Jongerencentrum na meerdere waarschuwingen gesloten

Een jongerencentrum in Sevenum is gesloten omdat de coronamaatregels niet werden nageleefd. Na meerdere waarschuwingen ging OJC Walhalla toch op slot.

stock Toverland Fenix
Veiligheidsregio wil dat gemeente optreedt tegen Toverland

De Veiligheidsregio Limburg-Noord roept burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas op om handhavend op te treden tegen pretpark Toverland in Sevenum.

ANP-409620356
Burgemeester: 'Niks mis met bouwkavel Raymond Knops'

Burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas zegt dat er geen sprake is geweest van bevoordeling van huidig staatssecretaris Raymond Knops bij de koop en de bouw van een huis in Hegelsom.

Aspergesteker
'Arbeidsmigranten doordringen om afstand te houden'

Aspergestekers en andere arbeidsmigranten uit Oost-Europa krijgen in de gemeente Horst aan de Maas een 'lesje' afstand houden.

iStock-hennep
Woning op slot na vondst wapens en drugs

Burgemeester Ryan Palmen van Horst aan de Maas heeft een woning voor drie maanden gesloten.

nieuwjaarsduik Horst aan de Maas 2020
Nieuwjaarsduik Horst: ook burgemeester neemt duik

Het voltallige college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas is tijdens de twintigste nieuwjaarsduik in Horst in het water gesprongen.

Cocaïne harddrugs
Overlast en harddrugs: pand maanden op slot

Een woning in Horst wordt door burgemeester Ryan Palmen voor drie maanden gesloten.

Drugsprobleem Dendron College (5 nov 2019)
Leerlingen luiden noodklok over drugsprobleem op school

Het Dendron College in Horst kampt met een drugsprobleem. Dat zeggen de leerlingen zelf. Een aantal scholieren is geschorst en de school overweegt om een drugshond in te zetten.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten