Overslaan en naar de inhoud gaan

RVU Rothem alsnog gepromoveerd naar 2e klasse

Geplaatst opdinsdag 2 juni 2020 - 21:31

Het is dinsdagavond bij de training van RVU in Rothem alsnog feest. De amateurclub heeft een telefoontje gehad van de KNVB en het eerste team is tóch gepromoveerd naar de tweede klasse.

Vorige week kreeg de club nog te horen dat er geen plaats was in een klasse hoger. Maar nu is er vanwege verschuivingen toch een plekje gevonden.

Aanstaande kampioen
RVU was hard op weg kampioen te worden in de derde klasse A met 11 punten voorsprong op de nummer 2. Maar die ambitie werd ruw verstoord door de uitbraak van het coronavirus. De competitie werd stilgelegd en RVU kon fluiten naar het kampioenschap.

Enige troost zou nog zijn als de KNVB besloot het verzoek om promotie te honoreren. Ook dat gebeurde in eerste instantie niet. Tot dinsdagavond toen de KNVB toch met goed nieuws kwam. In Rothem is het daardoor toch een beetje feest.

Jubileum
Op 5 en 6 juni zou RVU Rothem ook het 75-jarig bestaan van de club vieren. Door de uitbraak van het coronavirus werd dat jubileumfeest al verschoven naar het weekend van 12 en 13 juni 2021.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen