Foto: protestactie rechtbank kort geding L1 (1 okt 2020)

Directeursrel: L1-personeel en RvC recht tegenover elkaar

Een rechter moet het conflict tussen de Raad van Commissarissen van L1 en de ondernemingsraad (OR) van de omroep beslechten. De benoeming van Peter Elbers tot directeur zorgde voor een dispuut, dat ook donderdag voor de rechter niet werd opgelost.

Conflict RvC L1_HD
Personeel L1: RvC moet zich op positie beraden

Het personeel van L1 vindt dat de Raad van Commissarissen van de omroep zich op zijn positie moet beraden. Dat staat in een open brief van het personeel aan de drie commissarissen Hans Coppus, Mirjam Depondt en Raoul Willms.

L1 Gebouw - Graatje Weber (12 sep 2020)
Kort geding over benoeming directeur L1 nog niet van tafel

Ondernemingsraad en Raad van Commissarissen van L1 hebben hun conflict nog niet bijgelegd. De OR eist dat de RvC de benoeming van directeur Peter Elbers intrekt en dreigt met een kort geding als dat niet gebeurt.

03-08 interview joop janssen voorzitter rvc roda jc
Nieuwe RvC-voorzitter van Roda JC wil oude liefde helpen

Joop Janssen wil als nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen van Roda JC de club met beleid weer stabiel krijgen. Zodat op termijn in Kerkrade weer Eredivisievoetbal te zien is.

Martijn Wismans
Martijn Wismans nieuwe algemeen directeur Roda JC

Met de aanstelling van Wismans als algemeen directeur en een compleet nieuwe Raad van Commissarissen moet Roda JC organisatorisch weer alles op de rails krijgen.

Personeelsbijeenkomst L1_HD (30 jun 2020)
OR gaat niet mee in benoeming nieuwe directeur L1

De ondernemingsraad van L1 is voorlopig niet van plan om te adviseren over de benoeming van een nieuwe directeur. De OR wil eerst dat het conflict wordt opgelost dat is ontstaan tussen de Raad van Commissarissen en het personeel van de omroep.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten