Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ruziënd stel botst tegen vangrail, man vlucht maisveld in

Geplaatst opzondag 12 augustus 2018 - 19:58

Een koppel dat zondagavond al ruziënd over de A2 reed, heeft die onvoorzichtigheid moeten bekopen met een ongeval en een zoektocht door de politie.

Het stel was aan het kibbelen in een Opel Corsa die richting zuiden reed, meldt Weertdegekste.

Vangrail
Ter hoogte van tankstation Ellerbrug liep hun gekissebis dusdanig uit de hand, dat de auto tegen de vangrail reed en tot stilstand kwam. De schade bleef beperkt, maar de bijrijder was zo geschrokken dat hij te voet wegvluchtte, de weilanden in.

Zoektocht
De politie kwam al snel ter plekke. Met een speurhond gingen agenten in de maïsvelden in de buurt op zoek naar de man. Ook werd een Burgernetoproep verspreid, om uit te kijken naar een man met een fel blauw shirt, een baardje en lang haar.

Voor de politiehond was dit het tweede uitstapje in korte tijd in een maisveld, want eerder op de middag moest de hond ook al een akker in Ospeldijk uitpluizen.

Lees ook: Zoektocht naar mogelijke inbreker in maïsvelden

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen