Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ruziënd stel botst tegen vangrail, man vlucht maisveld in

Geplaatst opzondag 12 augustus 2018 - 19:58

Een koppel dat zondagavond al ruziënd over de A2 reed, heeft die onvoorzichtigheid moeten bekopen met een ongeval en een zoektocht door de politie.

Het stel was aan het kibbelen in een Opel Corsa die richting zuiden reed, meldt Weertdegekste.

Vangrail
Ter hoogte van tankstation Ellerbrug liep hun gekissebis dusdanig uit de hand, dat de auto tegen de vangrail reed en tot stilstand kwam. De schade bleef beperkt, maar de bijrijder was zo geschrokken dat hij te voet wegvluchtte, de weilanden in.

Zoektocht
De politie kwam al snel ter plekke. Met een speurhond gingen agenten in de maïsvelden in de buurt op zoek naar de man. Ook werd een Burgernetoproep verspreid, om uit te kijken naar een man met een fel blauw shirt, een baardje en lang haar.

Voor de politiehond was dit het tweede uitstapje in korte tijd in een maisveld, want eerder op de middag moest de hond ook al een akker in Ospeldijk uitpluizen.

Lees ook: Zoektocht naar mogelijke inbreker in maïsvelden

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen