Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie in Schinveld escaleert: één gewonde na schietincident

Geplaatst opwoensdag 11 augustus 2021 - 20:40

Bij een geëscaleerde ruzie in Schinveld woensdagavond heeft een van de betrokkenen schoten gelost. Ook werd er gevochten. Een persoon raakte gewond tijdens de vechtpartij.

Het incident vond rond 20:00 uur plaats aan de Kloosterlaan.

Schoten
De politie kreeg diverse meldingen dat er een schietpartij zou hebben plaatsgevonden. Omwonenden belden de hulpdiensten, nadat ze schoten hadden gehoord.

Kogelvrije vesten
Volgens een ooggetuige heeft iemand meermaals met een pistool geschoten. De politie bevestigt dat er in de lucht geschoten is. Agenten met kogelwerende vesten konden een verdachte arresteren. De gewonde is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een burenruzie was de aanleiding voor het schietincident en de vechtpartij.

De politie was na het incident massaal aanwezig en heeft de straat afgezet.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen