Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie op school na delen 'intieme beelden' op social media

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 16:39

Op een school in Roermond is dinsdagmiddag ruzie ontstaan, vanwege het delen van 'intieme beelden' via social media.

Dat meldt de politie. Agenten hebben de kemphanen uit elkaar gehaald.

Onderzoek loopt
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident. 'In het belang van het onderzoek en de gevoelige kwestie wordt er geen nadere informatie verstrekt', schrijft de politie in een verklaring. Overigens is niet bekendgemaakt om welke school het gaat. Er wordt enkel gesproken over 'een onderwijsinstelling aan de Jagerstraat.' In die straat liggen meerdere scholen. Het gaat in ieder geval niet om de Mgr. Hanssenschool en het Citaverde College, zo laten beide directies weten.

Naakt op Instagram
Volgens het ANP gaat het om Mavo Roermond. Het persbureau claimt dat er een ouder van een leerling van een andere school verhaal kwam halen bij een leerling van de school. 'Volgens enkele ouders gaat het om het verspreiden van naaktfoto's van een kind via Instagram. Daarover wil de politie niets zeggen', schrijft ANP.

Meer informatie over deze zaak? Mail dan naar bas.dingemanse@l1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen