Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie op school na delen 'intieme beelden' op social media

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 16:39

Op een school in Roermond is dinsdagmiddag ruzie ontstaan, vanwege het delen van 'intieme beelden' via social media.

Dat meldt de politie. Agenten hebben de kemphanen uit elkaar gehaald.

Onderzoek loopt
De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het incident. 'In het belang van het onderzoek en de gevoelige kwestie wordt er geen nadere informatie verstrekt', schrijft de politie in een verklaring. Overigens is niet bekendgemaakt om welke school het gaat. Er wordt enkel gesproken over 'een onderwijsinstelling aan de Jagerstraat.' In die straat liggen meerdere scholen. Het gaat in ieder geval niet om de Mgr. Hanssenschool en het Citaverde College, zo laten beide directies weten.

Naakt op Instagram
Volgens het ANP gaat het om Mavo Roermond. Het persbureau claimt dat er een ouder van een leerling van een andere school verhaal kwam halen bij een leerling van de school. 'Volgens enkele ouders gaat het om het verspreiden van naaktfoto's van een kind via Instagram. Daarover wil de politie niets zeggen', schrijft ANP.

Meer informatie over deze zaak? Mail dan naar bas.dingemanse@l1.nl.

Deel dit bericht via
Overzicht
1Limburg Facebook Algoritme wijziging
Uitgelicht
1Limburg op Facebook blijven zien

Facebook heeft een algoritme-wijziging aangekondigd. Daardoor kan het zijn dat je minder Facebook-berichten van 1Limburg op je tijdlijn gaat zien. Door een kleine handeling op Facebook te verrichten kun je dit voorkomen. We leggen dit kort uit in een artikel. Klik op de link om naar het artikel te gaan.

Bekijk de instructie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen