Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie na zonnebrildiefstal eindigt in achterruit auto

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 8:50

Een avondje op het terras in Maastricht is voor een man uit die stad geëindigd met zijn hoofd in een autoruit.

Dat maakte de politie in Maastricht bekend op Instagram.

Zonnebril
De man fietste met zijn vriendin na een drankje op het terras naar huis, toen opeens iemand zijn zonnebril van zijn hoofd griste. Toen het slachtoffer zich wilde verdedigen, ontstond er een ruzie met de brillendief.

Geparkeerde auto
Die ruzie liep dusdanig uit de hand dat de Maastrichtenaar met zijn hoofd door de achterruit van een geparkeerde auto werd geslagen. "Gelukkig kan het slachtoffer het nog navertellen", zegt de politie in Instagram.

De brillendief is aangehouden.

View this post on Instagram

Gezellig op vrijdagavond met je vriendin een terrasje nemen in de stad en daarna samen op de fiets naar huis. De avond had zo mooi kunnen eindigen.... Maar dan.....hier wordt je niet blij van! . Iemand vindt je zonnebril toch wel heel interessant die je op hebt en grist die van je hoofd. En als je je dan verdedigd krijg je klappen en voordat je het weet vlieg je met je hoofd door de achterruit van een geparkeerd voertuig. . Het slachtoffer kan het gelukkig nog navertellen! De verdachte is aangehouden! De eigenaar van het voertuig is ook niet blij! Zinloos dit... #zinloosgeweld #kansloos #endatvooreenzonnebril #kooperzelfeen #rayban ^RC^ . #slachtoffer #geschrokken #geemotioneerd #krassen #snee #glassplinters #autoruit #hoofd #gewond #maastricht #socialmediaaanjekoppel #waakzaamendienstbaar #wijzijnervoorjullie #waarom #instapolice #volgons #politie #verdachte #aangehouden #zinloos #geweld #fiets #zonnebril #summertime #stad Afbeelding Stockfoto

A post shared by POLITIE MAASTRICHT (@politiemaastricht_) on

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen