Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie na zonnebrildiefstal eindigt in achterruit auto

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 8:50

Een avondje op het terras in Maastricht is voor een man uit die stad geëindigd met zijn hoofd in een autoruit.

Dat maakte de politie in Maastricht bekend op Instagram.

Zonnebril
De man fietste met zijn vriendin na een drankje op het terras naar huis, toen opeens iemand zijn zonnebril van zijn hoofd griste. Toen het slachtoffer zich wilde verdedigen, ontstond er een ruzie met de brillendief.

Geparkeerde auto
Die ruzie liep dusdanig uit de hand dat de Maastrichtenaar met zijn hoofd door de achterruit van een geparkeerde auto werd geslagen. "Gelukkig kan het slachtoffer het nog navertellen", zegt de politie in Instagram.

De brillendief is aangehouden.

View this post on Instagram

Gezellig op vrijdagavond met je vriendin een terrasje nemen in de stad en daarna samen op de fiets naar huis. De avond had zo mooi kunnen eindigen.... Maar dan.....hier wordt je niet blij van! . Iemand vindt je zonnebril toch wel heel interessant die je op hebt en grist die van je hoofd. En als je je dan verdedigd krijg je klappen en voordat je het weet vlieg je met je hoofd door de achterruit van een geparkeerd voertuig. . Het slachtoffer kan het gelukkig nog navertellen! De verdachte is aangehouden! De eigenaar van het voertuig is ook niet blij! Zinloos dit... #zinloosgeweld #kansloos #endatvooreenzonnebril #kooperzelfeen #rayban ^RC^ . #slachtoffer #geschrokken #geemotioneerd #krassen #snee #glassplinters #autoruit #hoofd #gewond #maastricht #socialmediaaanjekoppel #waakzaamendienstbaar #wijzijnervoorjullie #waarom #instapolice #volgons #politie #verdachte #aangehouden #zinloos #geweld #fiets #zonnebril #summertime #stad Afbeelding Stockfoto

A post shared by POLITIE MAASTRICHT (@politiemaastricht_) on

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen