Overslaan en naar de inhoud gaan

Ruzie in Maastricht escaleert in steekpartij: twee gewonden

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 22:29

Twee personen zijn woensdagavond gewond geraakt bij een steekpartij in Maastricht.

Dat meldt de politie.

Knokpartij
In het Charles Eyckpark gingen twee groepen jongeren met elkaar op de vuist. De ruzie verplaatste zich naar Plein 1992. Omstanders schakelden de politie in. Even na 21:30 uur kwamen de meldingen binnen.

Ziekenhuis
De knokpartij escaleerde uiteindelijk in een steekpartij. Twee personen raakten hierbij gewond, meldt de politie. Een slachtoffer is voor de benodigde medische zorg naar het ziekenhuis gebracht.

Geen aanhoudingen
De politie kwam met zeker vijf wagens ter plaatse. Hoe de ruzie kon escaleren, is vooralsnog niet bekend. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten